Hodnocení obchodu

4,9 419 hodnocení
5
391x
4
20x
3
3x
2
0x
1
5x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora Ladislav Šimek | 10.6.2024
A Avatar autora Alena H | 29.5.2024
S obchodem jsem spokojena, objednávka i doručení proběhlo bez problému. Sada hedvábí je top kvalita, doporučuji.
Avatar autora | 29.5.2024
Rychlost, spolehlivost
Avatar autora | 28.5.2024
Vše OK -rychlost dodání, komunikace, nízká cena, kvalita zboží.....
Avatar autora | 22.4.2024
+ Byl to můj první nákup u tohoto prodejce.Jsem velice spokojen i přes problémy z mojí strany se vše vyřešilo a zboží dorazilo brzy a v pořádku.

Avatar autora | 21.4.2024
+ Rychlost
+ Komunikace
+ Cena

Avatar autora | 27.2.2024
+ rychlost a spolehlivost

Druhý den po objednání jsem měl zboží doma, děkuji.
Avatar autora | 27.2.2024
Vše proběhlo v pořádku. Objednání zboží a doručení zboží. USB modem pro sim kartu je TOP. Po připojení do notebooku ihned přenáší mobilní data. Za mně TOP, TOP, TOP.
Avatar autora | 21.2.2024
+ Překladač je za skvělou cenu a překládá do hodně jazyků.

Obchod má skvělé ceny výrobků.
Avatar autora | 20.2.2024
+ skvělé ceny
+ široký výběr
+ rychlá dodávka
- nic

Musím přiznat, že jsem se trochu obávala, protože název eshopu byl pro mě dost nedůvěřivý, bála jsem se jestli to není podvodná stránka. Po recenzích tady na Heurece jsem zkusila objednat. Jsem naprosto spokojená, zboží přišlo perfektně a moc hezky zabalené, všechno naprosto v pořádku a rychle. Vřele doporučuju, určitě objednám znovu.
Avatar autora | 24.1.2024
Rychlé dodání, příjemná komunikace. Produkt kvalitní a krásně zabalený.
Avatar autora | 20.1.2024
Super v klidu.
Avatar autora | 18.1.2024
skvělý obchod, doporučuju bezva zboží, které jinde neseženete, ceny jsou nádherný super je i komunikace obchodu a rychlost dodání
Avatar autora | 5.1.2024
Spolehlivost a rychlé doručení.
Avatar autora | 22.12.2023
Zboží bylo doručeno do 24 hodin a to v období před Vánoci. Velice příjemně mě překvapila rychlost, byl to z mojí strany dárek na poslední chvíli, který mi byl dodán dříve než jsem čekal.
Avatar autora | 19.12.2023
Všecko proběhlo výborně, jsem se všem spokojená, v jakém stavů zboží ještě nevím, nerozbalovala jsem, to je dárek pod stromeček, tak že ještě není konec.
Avatar autora | 6.12.2023
+ Dodáno rychlostí blesku.

Avatar autora | 29.11.2023
+ Velmi rychlá komunikace i doručení.

Avatar autora | 29.11.2023
Rychlost, spokojenost
Avatar autora | 26.11.2023
+ Rychlost doručení.

Nahoru
426 položek celkem
Zpět do obchodu